Top
27 nov

Koken met singles

Een kookavond speciaal voor singles, dat is een vraag die we steeds vaker kregen. En eigenlijk leek ons dat ook wel een goed idee. Beter leren koken, nieuwe bereidingen uitproberen en natuurlijk voor de gezelligheid. Bij ons was wel meteen duidelijk dat de setting informeel moest zijn. Nu is onze kookstudio gelukkig al sfeervol maar het mag vooral niet geforceerd overkomen. 

Het is natuurlijk ook niet realistisch dat je tijdens de kookworkshop meteen de prins op het witte paard ontmoet, maar wellicht ontmoet je iemand die je vaker wilt zien. Of helemaal niet en is er gewoon een gezellige avond. Niets moet maar alles mag. De eerste kookworkshop: Koken met Singles zal op 15 januari zijn. Deze avond staat Tapas op het menu. Er worden een heel aantal verschillende gerechtjes bereid, zoveel mensen zoveel smaken. Chef Marc Jacobs zal de groepjes maken maar er is voldoende ruimte en tijd om ook met de andere deelnemers kennis te maken.

Mooi om te zien dat er zo enthousiast is gereageerd. We zijn enorm benieuwd naar de ervaringen en uiteraard is er nog ruimte om je in te schrijven. Stuur hiervoor even een mail naar: info@kookstudiodegarde.nl

 

 

Share