Top
 

Privé diner

Uniek dineren in je eigen privé restaurant, dat kan bij De Garde!

Alleen je eigen gezelschap is aanwezig, een heerlijk uitje. Terwijl de gasten rustig genieten in het restaurantgedeelte zien ze hoe chef Marc Jacobs de gerechten verder bereidt. Die beleving van life-cooking maakt het extra speciaal. Waan je in een heerlijk vakantieland, hiervoor hebben we verschillende keuzes. Om de sfeerbeleving nog groter te maken wordt er ook muziek gedraaid uit het desbetreffende land. Uiteraard wordt er naar wens een bijpassend drankje geschonken, een goed glas wijn of een vers getapt glas bier. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen. (ook een terras aanwezig)

Consumpties: bier, frisdrank € 2,50
koffie, thee € 2,20
Wijn per glas € 4,- en per fles € 19,50
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, uiteraard kunnen we rekening houden met vegetariërs en allergieën.
We kunnen ook een menu-voorstel maken op basis van de eigen wensen, en ook een kindermenu
behoort tot de mogelijkheden, van harte welkom!

Menukaart

Italiaans menu, 4-gangen (€ 38,50)

voorgerecht
Foccacia Caprese, met tomaat, mozzarella, pesto, rucola
tussengerecht
Spaghetti aglio olio, met olijfolie, rode pepertjes, knoflook, peterselie
hoofdgerecht
Biefstuk met truffeljus, risotto, tomatenpesto, gebakken champignons
dessert
Tiramisu van citroen en Limoncello

BBQ-menu (€ 40,-)

Chef Marc bereidt op de keramische kamado de heerlijkste stukjes vlees en vis. Daarbij wordt eerst
een voorgerecht en uiteraard ook verschillende bijgerechten geserveerd.

Thais menu, 4-gangen (€ 42,00)

voorgerecht
Mini- loempiaatjes & hai – mah ho, vleesballetjes met garnalen, afgewerkt met ananas
tussengerecht
Taugésoep met garnaaltjes
hoofdgerecht
Groene curry met biefpuntjes, kokosroom, aubergines, basmati-rijst
dessert
Mango/kokos-ijs

Frans menu, 4-gangen (€ 42,00)

Steeds wisselend menu, informeer naar het actuele menu

Mexicaans menu, 4-gangen (€ 42,00)

voorgerecht
Burrito’s met kip, paprika en guacamole
tussengerecht
Rijk gevulde Mexicaanse soep met bonen
hoofdgerecht
Chili steak met mosterdpuree met groene asperges
dessert
Avocado lemon cheesecake

Grieks menu, 4-gangen (€ 42,00)

voorgerecht
Griekse wijnbladeren met rijstpasta en garnalen
tussengerecht
Griekse soep met witte bonen en fetakaas
hoofdgerecht
Souvlaki met Griekse rijst, tzatziki en tomatensalade
dessert
Galaktoboureko, Grieks custard dessert

Menu culinair seizoenen (€ 55,00 p.p.)

Steeds wisselend menu, informeer naar het actuele menu