Zakelijke bijeenkomsten en feesten

Zakelijke bijeenkomsten bij De Garde

Stap binnen bij De Garde, waar zakelijke bijeenkomsten een unieke dimensie krijgen. Onze centrale en sfeervolle locatie biedt een exclusieve omgeving voor vergaderingen en trainingen, geschikt voor groepen van 12 tot ca. 35 personen. Geniet van de privacy en het gemak van parkeren bij de deur terwijl je gebruik maakt van onze uitgebreide mogelijkheden. Dit kan zijn een vergadering/training eventueel in combinatie met een ontbijt, lunch en uiteraard een kookworkshop naar keuze.

Ben je op zoek naar nog wat extra teambuilding dan zijn De Smaakmakers dat wat je zoekt! Wij bieden dit in samenwerking met BuitenZinnen aan.

  1. Gekaramelliseerde uitjes: Laat je meenemen naar een wereld van stress en ontspanning te midden van de natuur. Praktische oefeningen en bewustwordingsmomenten worden gecombineerd met een link naar koken. Een verfrissende sessie van 90 minuten in De Heldense Bossen.
  2. Gepofte knoflook: Ontdek de balans in jullie team door het onthullen van verschillende karaktertypes met behulp van een MBTI-test. Vervolg met diepgaande sessies over teamrollen, waarbij we de connectie maken met de culinaire kunsten. Duur: 90 minuten.
  3. Gehakte chocolade & munt: Breng plezier in teambuilding met deze zoete en verfrissende ervaring. In teams van 2 of 3 personen voer je opdrachten uit, gericht op behendigheid en smaak. Welk team verdient de “Michelinster”? Duur: Flexibel.

Maak van een zakelijke evenement een onvergetelijk succes met De Garde! Neem vandaag nog contact op voor een voorstel op maat.

Feesten bij De Garde

Bij De Garde ben je aan het juiste adres voor een feest tot ongeveer 70 personen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, personeelsborrel of huwelijksfeest, wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Met smaakvolle opties, zoals een walking dinner, een buffet of smaakvolle hapjes, tot het attente personeel; wij verzekeren je van een zorgeloos evenement waarbij jij alleen nog maar hoeft te genieten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Privé diner

Stap binnen in je eigen privérestaurant, exclusief gereserveerd voor jouw gezelschap. Laat je verrassen terwijl chef-kok Marc Jacobs de meest verrukkelijke gerechten voor je bereidt, recht voor je ogen. De sfeer live cooking brengt een extra vleugje smaak in de gerechten.

Ervaar een op maat gemaakt culinair avontuur bij De Garde! Vertel ons je wensen en budget, en wij stellen een menu samen waar jij en je gasten nog lang van zullen nagenieten. Dit exclusieve aanbod is beschikbaar vanaf 15 personen.